Collectie: Less is more
De cijfers liegen er niet om, de wijnconsumptie is in dalende lijn (van 28L naar 22L/c op 20 jaar tijd), alternatieven zonder alcohol zitten in de lift. Kwalitatief blijft een wijn zonder alcohol een moeilijk gegeven en vooral dan in rode wijnen. Deze wijnen zijn ook maar beperkt houdbaar en zeker als de fles open is (de toegevoegde aroma's zijn fragiel).
Laten we het dus over een andere boeg zwaaien : minder alcohol: Less but more
- De kwaliteit ligt een alleszins een pak hoger dan de evenknie zonder Alc.
- Mijns inziens is er een markt voor lichtere wijnen, beschouw dit als een substituut voor een pils, wetende dat een glas wijn ook maar 10cl is ipv 25cl (glas bier).
- Kan een opstapje zijn, voor de jeugd, naar een normale fles wijn
-
prijs vertrekprijs vertrekprijs vertrekprijs vertrekprijs vertrekprijs vertrek
- Een selectie kiezen resulteert in het geheel verversen van de pagina.
- Opent in een nieuw venster.